Træpiller

Træpiller

Træpiller er CO2-neutrale, derfor fungerer de skånsomt overfor miljøet. Vores træpiller er i høj kvalitet og du har mulighed for at bestille træpillerne i forskellige størrelsesordner. Som nævnt støtter du også miljøet ved at benytte træpiller, det er fordi at træpiller ofte stammer fra restprodukter, derfor er træpillerne et CO2-neutralt brændsel. Når du bestiller dine træpiller hos BJ-Production er du sikker på, at du ikke bliver snydt på kvaliteten, da vores træpiller ikke indeholder uønskede stoffer.

Hvis du er i tvivl om dine træpiller er i god kvalitet, kan du teste træpillerne ved at lugte til dem. I et tilfælde af at træpillerne lugter af træ, både før og under afbrænding kan du være sikker på at træpiller er i god kvalitet. Derudover bør du også tjekke farven på dine træpiller, da unaturlige farver som rød, grøn, blå eller hvid indikerer en ringe kvalitet af træpiller.

Bestiller du dine træpiller hos BJ-Production har du mulighed for at opnå mængderabatter på træpiller og træbriketter. Vi dækker dine behov på træpiller og træbriketter, om din ordre er lille eller stor. Derudover tilbyder forskellige pakkestørrelser på træbriketter og træpiller, så du kan tilpasse dine behov, hvad angår træpiller. Vær opmærksom på at priserne på vores træpiller og træbriketter er inklusiv moms.

Få et uforpligtende tilbud

Bigbags 8mm
Brændværdi:4350 kcal
Aske procent:< 0.5%
Pris pr. ton:Udsolgt
Sælges i 1000 kg.
Heatlets Standard 6- 8 mm
Brændværdi:4350 kcal
Aske procent:< 0.5%
Pris pr. palle:Udsolgt
Sælges i 16 kg. sække
Træbriketter
Volume:960 kg. pr. palle
Pris pr. palle:udsolgt